روایت یک تابستان پرنشاط مسجدی/اختتامیه طرح اوقات فراغت کانون نورالمهدی(عج) بابل برگزار می‌شود

روایت یک تابستان پرنشاط مسجدی/اختتامیه طرح اوقات فراغت کانون نورالمهدی(عج) بابل برگزار می‌شود

 مدير کانون فرهنگي هنري نورالمهدي بابل از برگزاري آيين اختتاميه دومين دوره تابستانه اين کانون با حضور نوجوانان و خانواده‌ها خبر داد.
شناسه خبر : 77782 تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۰۷:۵۷

 به گزارش روابط عمومی ستاد کانون های مساجد مازندران :احسان بهروزی فر  مدیر کانون فرهنگی هنری نورالمهدی بابل از برگزاری آیین اختتامیه دومین دوره تابستانه این کانون با حضور نوجوانان و خانواده‌ها خبر داد.

احسان بهروزی‌فر، مدیر کانون فرهنگی هنری نورالمهدی بابل، اظهار کرد: آیین اختتامیه دومین دوره تابستانه کانون نورالمهدی، سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد حضرت علی‌اصغر(ع) موزیرج جنوبی بابل برگزار می‌شود.
وی افزود: این مراسم فرصتی برای مرور خاطرات شیرین یک تابستان مسجدی و قدردانی از تلاش نوجوانان، اساتید و عوامل اجرایی دوره است و برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و شاد برای شرکت‌کنندگان تدارک دیده شده است.
بهروزی‌فر ادامه داد: پخش کلیپ و نماهنگ خاطرات دوره تابستانه، اجرای سرود «عزیز ایران» توسط دختران کانون، اجرای تواشیح توسط پسران و دختران، مسابقه و برنامه‌های شاد از جمله بخش‌های این آیین است.
وی گفت: در این مراسم همچنین از اساتید و کادر اجرایی دوره و نفرات برتر کلاس‌ها تجلیل می‌شود و به مناسبت ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، برنامه مولودی‌خوانی نیز برگزار خواهد شد.
مدیر کانون فرهنگی هنری نورالمهدی بابل خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که برنامه‌های تابستانی در کنار آموزش، زمینه‌ای برای دوستی، مشارکت و شکوفایی استعدادهای نوجوانان در فضای مسجد فراهم کند.
بهروزی‌فر در پایان گفت: پایان این دوره، پایان مسیر نیست؛ بلکه آغاز تجربه‌های تازه برای ادامه حضور و فعالیت نوجوانان در مسجد و کانون فرهنگی هنری نورالمهدی است.