برگزاری محفل انس با قرآن به همت کانون فرهنگی هنری آل طاها آمل
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران: احمد فتحی، مدیر کانون فرهنگی هنری آل طاها آمل اظهار کرد: به مناسبت ۱۸ اسفند، سی و سومین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد و شهادت ولی امر مسلمین جهان، محفل انس با قرآن در کانون فرهنگی هنری آل طاها برگزار شد.
وی بیان کرد: در ایام ماه مبارک رمضان به ویژه از حمله ناجوانمردانه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی به ایران و شهادت علمدار ایران اسلامی و سربازانش، برنامه های متنوعی در کانون فرهنگی هنری آل طاها مسجد آل طاها شهرستان آمل تدارک دیده شده است.
فتحی ابراز کرد: برای آشنایی نمازگزاران با کلام وحی، محفل انس با قرآن با حضور قاری فتاحی برگزار شد که با استقبال نمازگزاران و اهالی محله همراه بود.
مدیر کانون فرهنگی هنری آل طاها آمل یادآور شد: در این برنامه که مردم ایران و جهان اسلامی در فراق سوگ امام قائد و شهیدشان قرار گرفتند، دو عامل توانسته است که قلوب آنها را تسکین دهد که یکی از آنها، برگزاری محفل انس با قرآن و ارتباط با خدا و ائمه طاهرین و دیگری انتصاب خلف صالح مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای از سوی مجلس خبرگان رهبری بود.