
برگزاری پویش مردمی «قیام قاسم» به همت ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان مازندران
پويش مردمي قيام قاسم به همت ستاد هماهنگي کانونهاي فرهنگي هنري مساجد مازندران از 8 دي آغاز و تا 15 دي ماه در بخشهاي مختلف ادامه دارد.
شناسه خبر : 43282 تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۴۰۱ زمان انتشار : ۱۱:۱۶
به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از استان مازندران: پویش مردمی «قیام قاسم» به همت ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان مازندران و در بخش های مختلف از جمله تلاوت نور، کتابخوانی، ختم صلوات، ادعیه، تئاتر و سرود برگزار می شود.
بر پایه این گزارش: تبلیغات محیطی و فضاسازی در مساجد و محلات و کانون ها، انتشار فراخوان پویش «قیام قاسم» در فضای مجازی و ... از جمله دیگر اقداماتی به شمار می آید که همزمان با برگزاری این پویش اجرایی شده است.
این پویش از 8 دی ماه آغاز شده است و تا 15 دی ماه در بخش های مختلف ادامه دارد که مدیران و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند در آن شرکت کنند.
این گزارش می افزاید: پویش مردمی قیام قاسم ویژه سومین سالگرد شهادت سردار دل ها تاکنون مورد استقبال بسیار قرار گرفته است.